Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
6 maart 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eerste prijs voor Breman in Steenwijkerwold

Geplaatst op: 24 december 2017

Briëtt Breman en Mirthe Bakker waren succesvol tijdens een dressuurwedstrijd voor pony’s in Steenwijkerwold en namen prijzen mee naar huis.

Briëtt Breman ging met haar pony Coco van start in de gecombineerde klasse L1/L2 categorie D/E. De combinatie zette een goede proef neer en werd door de jury beloond met een topscore van 214 punten. Met dit resultaat ging zij de concurrentie ruim voorbij en schreef de eerste prijs op haar naam.

In de gecombineerde klasse Z1/Z2 categorie C/D/E ging Mirthe Bakker van start met haar pony Sultan. De combinatie reed een mooie proef en kreeg van de jury een mooie score van 225 punten. Met dit resultaat legde zij beslag op de tweede prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500