Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

OK-ondernemers gaan de Madeleine op

Geplaatst op: 30 december 2017

Voor 2018 staat er weer een sportieve uitdaging te wachten voor zestig ondernemers van de OK Genemuiden. In juni 2018 zal Col de La Madeleine in Frankrijk lopend of fietsend beklommen worden. Naast het sportieve aspect van deze uitdaging is er de extra uitdaging om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar 2 goede doelen die vanuit Genemuiden bestuurd worden. De stichting Sampark en stichting Refilwe. Stichting Sampark zet zich in voor arme kinderen en jongvolwassenen in India. Stichting Refilwe draagt bij aan de ontwikkeling van kinderen, jongeren en ouderen in Zuid Afrika.

De slogan voor de OK Madeleine is; “Ieder met zijn eigen gedachten. Ieder met zijn eigen reden. Samen voor hetzelfde doel!”.

Om de doelen en de uitdaging breder onder de aandacht te brengen, heeft de organisatie de website www.okmadeleine.nl gelanceerd. Op de website is informatie te vinden over de uitdaging en kan er op een eenvoudige manier een donatie worden overgemaakt naar de goede doelen. Beide stichtingen hebben een ANBI status en de donaties zijn volledig voor Sampark en Refilwe. Helpt u mee?

De organisatie en deelnemers van de OK Madeleine nodigen u van harte uit om een kijkje op de site te nemen. De site, welke belangeloos is ontworpen door OKE online, zal regelmatig voorzien worden van nieuws en acties.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500