Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuw uiterlijk en nieuwe koers Westerman

Geplaatst op: 4 januari 2018

Westerman Multimodal Logistics heeft in Hotel Zwartewater de nieuwe koers bekendgemaakt. Het transportbedrijf presenteerde tijdens deze bijeenkomst ook haar nieuwe huisstijl aan het personeel.

De kerstborrel van de Overijsselse transporteur stond in het teken van de feestelijke onthulling van de samenvoeging van de voorheen drie aparte entiteiten tot Westerman Multimodal Logistics. Speciaal voor de 276 medewerkers, en hun partner, werd een kerstborrel georganiseerd waar de nieuwe, groene huisstijl werd onthuld. Onder het mom ‘Welkom op de weg naar excellence’ nam CEO Johan Logtenberg de medewerkers mee in de plannen voor 2018. De nieuwe directie van het transportbedrijf heeft betrouwbaarheid en duurzaamheid daarbij hoog in het vaandel staan. Tijdens de kerstbijeenkomst werden de twee nieuwe vrachtwagens, in de nieuwe huisstijl van Westerman Multimodal Logistics, gepresenteerd.

De core-business van Westerman Multimodal Logistics is gericht op het vervoer over weg, spoor, zee en binnenwateren. Het multimodale transportbedrijf voert de gehele logistieke keten in eigen beheer uit. De nieuwe directie, bestaande uit Johan Logtenberg, Albert Konter, Niels van der Vlist en Tim van der Roest, die sinds enkele maanden geïnstalleerd is, heeft onder het mom ‘het één versterkt het ander’ de verschillende entiteiten samengevoegd.

“Deze kerstbijeenkomst is het moment om samen, onder dezelfde naam en huisstijl, het nieuwe jaar in te gaan,” vertelt Johan Logtenberg, CEO Westerman Multimodal Logistics. “Als directie zijn we ontzettend trots op wat we het afgelopen half jaar met elkaar hebben bereikt, maar we zien ook tal van groeimogelijkheden voor de toekomst. Zo nemen we in 2018 een portaalkraan bij onze multimodale terminal in gebruik, waarmee we onze trucks sneller kunnen beladen en de opslagcapaciteit van onze terminal kunnen verhogen. Dankzij deze portaalkraan verdrievoudigen we onze inzet.” Voor het voor- en natransport maakt Westerman Multimodal Logistics gebruik van vrachtwagens die de trailers en containers over de weg vervoeren.

Westerman Multimodal Logistics

Het in 1880 opgerichte Westerman is van oudsher specialist in distributietransport. Inmiddels is Westerman uitgegroeid tot een grote speler in het intermodale spoor-, zee- en wegvervoer. De logistieke dienstverlener is gunstig gelegen in Nederland, met op- en overslag faciliteiten in Nieuwleusen en Hasselt (Overijssel) met in totaal 50.000 m2 warehousing en verschillende assemblagemogelijkheden. In de toekomst wordt er verder gebouwd aan de integratie van de verschillende modaliteiten en uitbreiden van de value added services. Met een wagenpark van 144 trekkende eenheden en verschillende trailers, containers en warehouses beheert het bedrijf de gehele logistieke keten waarbij de verschillende soorten transport modaliteiten en activiteiten optimaal gecombineerd worden. Daarbij worden milieuvriendelijke en duurzame vervoersoplossingen aangeboden. Iets wat tot uiting komt in het nieuwe logo van de logistieke dienstverlener.

Het logo symboliseert verder:

> De pijl vooruit: vooruitgang;

> Ronde duidelijke letters: Toegankelijk en Efficiënt;

> Kleur Groen: Alles waar Westerman Multimodal Logistics voor staat; positiviteit, duurzaamheid, veiligheid en groei.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500