Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ontmoetingsochtenden voor mantelzorgers

Geplaatst op: 4 januari 2018

Steunpunt Mantelzorg Zwartewaterland IJsselheem organiseert voor de maand januari drie ontmoetingsochtenden. Het thema is “mantelzorg en de maand december”. Onder het genot van een kopje koffie gaan de bezoekers ervaringen rondom dit thema uitwisselen. Ook is er ruimte voor het geven en krijgen van tips ten aanzien van uw eigen mantelzorgsituatie.

Woensdag 17 januari in Teeuwland te Hasselt
woensdag 24 januari in de Meente te Genemuiden
Donderdag 25 januari in de Toesebolte te Zwartsluis.

De ochtenden zijn van 10.00-12.00 en bovendien kosteloos.

Voor vragen of meer informatie over ondersteuningsmogelijkheden vanuit het Steunpunt Mantelzorg kunt u contact opnemen met  Lia Ruitenberg Mantelzorg/Welzijnsconsulent. L.ruitenberg@ijsselheem.nl of 06-13014955

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500