Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nieuw in Genemuiden: Turbo-Theorie

Geplaatst op: 5 januari 2018

SONY DSC

JobTrans en Verkeersschool Accuraat starten in 2018 met het aanbieden van een Turbo-theoriecursus. Deze volledig verzorgde theoriecursus voor zowel bromfiets als auto wordt gegeven door de ervaren instructeurs van beide organisaties. De theorie wordt gegeven in 2 dagdelen met aansluitend het theorie-examen.

Door de samenwerking kan aan grotere groepen les worden gegeven, waardoor het tarief laag kan blijven. Bij opgave gaat de cursist al een E-learning traject in, waardoor de benodigde cursustijd verkort wordt. JobTrans en Accuraat zijn ervan overtuigd een mooi product te hebben opgetuigd waardoor ze een heel groot gebied in de regio kunnen voort helpen.

Op 14 februari start de eerste cursus om 17.00 uur en op 15 februari doe je theorie examen. Ook word je naar het examen gebracht en begeleid. Wil je hier meer over weten dan kun je bij beide rijscholen terecht en/of ook opgeven. Hou ook onze Valentijns theorie actie op Facebook in de gaten.

www.jobtrans.nl of www.accuraat.nu

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500