Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2019
Agenda
Nightstore (tijdelijk)

41e BSA Hot Rod Rally 2018

Geplaatst op: 6 januari 2018

41e BSA Hot Rod Rally bij de MC . Tekst en foto's Joke Veldman

Op 26, 27 en 28 januari presenteert MC Genemuiden de 41e BSA Hot Rod Rally. Dit alles gebeurt in en om het clubhuis van de Motor Club aan de Hasselterdijk 13b. Dit jaar zullen de meeste deelnemers uit Engeland , België en Nederland komen. En na het opzetten van de tenten kan het feest beginnen.

Evenals voorgaande jaren is het weer een  ‘grote gezellig familie ‘ samen in en rondom het clubhuis waar het ook zeker buiten niet koud zal zijn. Want zoals altijd brand dan de grote pelletkachel weer volop.

Er is een programma opgesteld met veel livemuziek en er is natuurlijk ook een prachtige rit uitgezet  voor alle motorvrienden. Dus zet het in je agenda en wees erbij , want het worden weer ‘ronkend’ mooie dagen dat staat vast!

Gepubliceerd door Joke Veldman
Van Dijk Containers 500