Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Duo Bekema/Epe wint koppeltoernooi

Geplaatst op: 6 januari 2018

Vanmiddag is er topdarten te zien bij Dartclub Genemuiden DCG. Vrijdagavond werd al het jaarlijkse koppeldarttoernooi gegooid. Dit jaar had organisator Eric Eenkhoorn Heutink en Heij bereid gevonden om de naam aan het toernooi toe te vertrouwen.

Zelf deed deze sponsor ook mee en de heren deden het netjes door pas te verliezen in de W.R van de latere winnaars. Alles was weer top geregeld door deze mooie grote vereniging met meer dan 60 leden. Als wedstrijdleiding waren Dinand en Nelleke weer aanwezig en tijdens het toernooi konden de darters genieten van heerlijk eten, satestokjes/gehaktballetjes in saus en broodjes beenham. Hier werd gretig gebruik van gemaakt.

De deelnemers kwamen overal vandaan zoals Almere, Urk, Dieren, Dremt, Zwolle, Harderwijk, Havelte, Doesburg, Heino e.e. Om 19.30 werd er gestart met 42 koppels die verdeeld werden in 2 van 5(b/o 3) en 8 van 4(b/o 5). Iedereen ging zoals altijd door W.R/V.R en er waren 4 prijzen W.R/V.R. Voor de hoogste uitgooi kreeg men in euro’s uitbetaald. Deze stond heel lang op 121 van Ruud van Dijk, maar in de H.F W.R gooide Jeffrey Bekema 125 uit. Om 0.35 was het toernooi afgelopen en Dinand samen met de hoofdsponsor de heer Gert Heij deden de prijsuitreiking. Er werden de hele avond ook foto’s genomen en wel door Jos Groen fotografie.

Hier volgen de uitslagen:

Winnaarsronde

1 Jeffrey Bekema/Stephan Epe

2 Daniel Brouwer/Meindert de Boer

3 Frank Heijnen/Mark Slaghekke

3 Dennis van der Veen/Rene Brinkman

Verliezersronde 

1 Rolf en Job ten Heuvel

2 Eric Eenkhoorn/Willian Visscher

3 Niesjen Oostwoud/Selwyn Rietman

3 Remon Kwant/Marc Oosting

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500