Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fikse spreekt in d’ Overtoom

Geplaatst op: 6 januari 2018

Zondag 7 januari zal kapitein Aalt Fikse spreken in de samenkomst van Hart voor Genemuiden. Het thema is ‘Gods trouwe helpers’ naar aanleiding van  Genesis 28:10-17 en Joh. 1:49-51.
Tijdens Kerst stonden we er bij stil dat de hemel openging. Er zijn in de Bijbel meerdere momenten waarop dit gebeurd. Het verhaal van Jacob. Een trap werd neergelaten vanuit de hemel op de aarde en langs die lange ladder klommen engelen op en neer. Het beeld dat God hier schept is van een hemel die niet gesloten is, of ver weg en onbereikbaar is, of als een rustplaats voor de gestorvenen. Nee, het beeld dat hier geschapen wordt is van een hemel die in een open verbinding met de aarde staat! Engelen klimmen er op en neer. Wat een mooi beeld. Wij hebben grote broers in de hemel. Wij hebben vrienden in de hemel. We staan er niet alleen voor! Met die gedachte gaan we het nieuwe jaar in.
Belangstellenden zijn van harte welkom a.s. zondag in ‘d Overtoom, Grutto 1 in Genemuiden. Tijdstip 17.00 uur.’t Kruispunt
Kom doordeweeks ook eens een kijkje nemen in ’t Kruispunt, het inloophuis van het Leger des Heils. De koffie staat altijd klaar en er is een ruime sortering goede kleding te koop voor een kleine prijs. Openingstijden zijn dinsdag en donderdag van 10.00 tot 16.00 uur en woensdag en vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur. Op donderdag om 18.00 uur wordt er wekelijks een warme maaltijd geserveerd. Iedereen die op zoek is naar gezelligheid is van harte welkom vanaf 17.30 uur, Kruisstraat 11.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500