Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Met 180 op weg naar 500

Geplaatst op: 6 januari 2018

Na het koppeltoernooi van vrijdagavond strijden zaterdag tachtig darters om de hoofdprijs in het singletoernooi. De beste darter van de dag gaat met vijfhonderd euro naar huis. Aan het einde van de middag staat de finale op het programma.

Wie De Rank binnenstapt, kan alleen maar onder de indruk raken. Zo ongeveer in alle hoeken en gaten van het voormalig kerkgebouw hangen dartborden aan de muur en worden onophoudelijk pijlen afgevuurd. Dartsclub Genemuiden heeft misschien ook wel een perfecte datum: met het wereldkampioenschap nog in het achterhoofd is de dartskoorts weer flink opgelaaid. Daardoor komen uit een brede regio darters naar Genemuiden.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500