Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bonthuis en Bosman jubileren bij Hasselts Fanfare

Geplaatst op: 8 januari 2018

Zoals gebruikelijk bij Hasselts Fanfare werd ook dit jaar de eerste zaterdag van januari een nieuwjaarsreceptie gehouden voor leden en ereleden met gezin, beroepskrachten, leden van diverse commissies en haar beschermheer de heer Bilder. Na het gezamenlijk uitbrengen van een toast op het nieuwe jaar werden de jubilarissen gehuldigd en in het zonnetje gezet. Dit jaar kregen Hans Bosman (12.5 jaar) en Piet Bonthuis (50 jaar) de versierselen opgespeld. Daarnaast kregen zij een fraai boeket en de oorkonde van de muziekbond door het bestuur uitgereikt.

In de toespraak van voorzitter Jan Janssen een korte terugblik op de vele optredens en activiteiten van de vereniging in 2017 en de voornemens voor het nieuwe jaar met als aftrap voor het orkest een nieuwjaarsconcert met Irish touch medewerking wordt verleend door Fin M’Coul op de 20e januari en de unieke samenwerking van de drumband met Dancing Devotion op zaterdag 10 februari aanstaande. ‘Twee evenementen waarmee de vereniging haar publiek weer op bijzondere wijze weet te verrassen’, aldus Janssen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500