Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Anders dan normaal is springlevend

Geplaatst op: 11 januari 2018

Dat Anders dan normaal springlevend is bewijst hun programma wel. Komende dinsdag 16 januari gaat het koor met leden en partners genieten van een stamppotbuffet bij d’ Olde Soldoat. Op 30 januari staat het eerste optreden (in Epe) in 2018 al weer voor de deur en op 13 februari volgt de ledenvergadering, waarna op 27 februari  een optreden in Berkum op de agenda staat.
Voor het jaar 2018 staan voor de zomervakantie alweer negen optredens genoteerd! Interesse om eens te komen luisteren tijdens een repetitieavond? Kom dan op een dinsdagavond wanneer het koor geen optreden heeft langs in d’ Overtoom (19.30 uur tor 21.15 uur).
“Vanaf dan kan ook voor u de dinsdagavond een hele gezellige avond worden”, belooft het koor.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500