Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Gezelligheidstoernooi’ van de badminton

Geplaatst op: 14 januari 2018

Badmintonvereniging GBC houdt op vrijdag 9 februari een gezelligheidstoernooi. De vereniging zoekt Zwartewaterlanders die in team van vier personen tegen elkaar willen badmintonnen. Dat mogen vrienden, families, buren, kennissen, collega’s of combinaties daarvan zijn. 

Bij het aanmelden moeten teams wel vermelden of er ‘echte’ badmintonners tussen zitten, zodat de vereniging gelijkwaardige poules kan maken. Het toernooi is in d’ Overtoom en er zijn rackets beschikbaar voor mensen die er geen hebben.

Aanmelden kan via info@badmintongenemuiden.nl of bij Roel Oostenbrink (06 25 05 14 28) of bij Barteld van Mourik (038 785 10 90). De kosten zijn 20 euro per team.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500