Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Janine Beens in de huiskamer van de Pieperhorizon

Geplaatst op: 23 januari 2018

Muziek, verhalen, poëzie, hapjes, drankjes, mooie gesprekken en gezelligheid: de ingrediënten voor een huiskamerconcert van pianist Jan Willem van Delft en zangeres Janine Beens. Op zaterdag 3 februari zijn zij te gast in Bed & Breakfast de Pieperhorizon. In de grote woonkamer van deze prachtige locatie tussen de weilanden in polder ‘de Pieper’ zal het concert plaatsvinden. Gastvrouw Angelien Spijker zorgt deze avond voor heerlijke hapjes en drankjes.

Muzikanten Van Delft en Beens maken al jaren samen muziek: een combinatie van jazz, pop en singer-songwriter; van fris en uitbundig tot melancholisch en verstild. Regelrechte klassiekers als ‘What a wonderful world’ en ‘People get ready’ komen voorbij, maar ook verrassend eigen werk.

Het concert begint om 20.00, inloop vanaf 19.30. De entree bedraagt 17,50 euro, dit is inclusief hapjes en drankjes.Via een mailtje kun je een plekje reserveren: a.spijker75@icloud.com

Vanaf Genemuiden gezien vind je de Pieperhorizon door iets voorbij Kamperzeedijk-Oost rechtsaf te slaan de polder in. Dan rijd je al op de Slangenweg.

Adres: Slangenweg 4.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Janine Beens in de huiskamer van de Pieperhorizon

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500