Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ervaren keeper kiest voor Sportclub

Geplaatst op: 25 januari 2018

Daan Huiskamp staat komend seizoen onder de lat bij Sportclub Genemuiden. De 32-jarige doelman uit Apeldoorn keept nu voor SV Spakenburg.

Daan Huiskamp begon zijn voetbalcarrière bij Eerbeekse Boys, daar bleven zijn kwaliteiten niet onopgemerkt en het duurde dan ook niet lang voordat hij verhuisde naar de jeugdopleiding van Vitesse. Hij wist hier echter niet door te breken en een overstap In het seizoen 2005-2006 naar FC Utrecht was het gevolg, op 22 april 2006 maakte hij daar zijn debuut in de wedstrijd tegen FC Twente.

Zijn aanwezigheid bij FC Utrecht bleef slechts beperkt tot één seizoen, in 2006 tekende hij een contract bij AGOVV waar hij maar liefst zes seizoenen onder de lat stond. In 2012 stopte hij bij AGOVV en kwam daarna nog uit voor DVS’33 uit Ermelo. Hij vertegenwoordigt op dit moment nog de blauwwitte kleuren van SV Spakenburg.

SC Genemuiden is blij met de komst van Daan Huiskamp, ziet in hem een goede doelman met veel ervaring die een mooie aanvulling is op de selectie voor het seizoen 2018-2019.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500