Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature: werfbeheerder

Geplaatst op: 25 januari 2018

Zwartewaterland heeft veel te bieden! Een waterrijke omgeving, een ondernemende en sterk verbonden samenleving. Hierin speelt onze buitenruimte een belangrijke rol. Een buitenruimte waarin inwoners, bedrijven en toeristen kunnen genieten en er gebruik van maken. We willen dat deze buitenruimte schoon, heel en netjes blijft. Onze buitendienst heeft hierin een grote verantwoordelijke rol. Wij zoeken voor het team buitendienst een:

Werfbeheerder – het gezicht van de werf (36 uur per week)

Je taken

De werf is het kloppend hart van de buitendienst. Van hieruit worden de taken verdeeld en voorraden beheerd. Het is belangrijk dat de werf voor onze buitendienstmedewerkers een fijne, ordelijke en schone werkplek is. Als werfbeheerder zorg jij ervoor dat de werf altijd netjes is. Dit is voor het functioneren van de hele buitendienst cruciaal. We zetten ook medewerkers in met afstand tot de arbeidsmarkt. Jij vindt het leuk om deze medewerkers aan te sturen. Als werfbeheerder heb je technisch inzicht, voer je kleinschalige reparaties uit aan machines en onderhoud je contacten met leveranciers. Ook ben je het aanspreekpunt voor inwoners die materieel komen ophalen voor activiteiten en evenementen. Samen vormen we een compacte en flexibele organisatie. Daarom kun je ook worden ingezet voor calamiteiten en gladheidbestrijding.

Wij bieden en vragen

Jij krijgt een verantwoordelijke baan, waarbij je veel vrijheid hebt en je de zaken rond de gemeentewerf goed kunt organiseren. Jij krijgt bevlogen en betrokken collega’s die graag met je samenwerken om de buitenruimte van Zwartewaterland schoon, heel en veilig te houden. De functie wordt beloond vanuit functieschaal 6. Wij vragen MBO+ werk- en denkniveau en ervaring met machineonderhoud. Hierbij is technisch inzicht essentieel. Je hebt een VCA diploma of bent bereid dit te halen. Daarnaast heb je ervaring met Microsoft Office (Word/Excel) en bent in het bezit van een BE rijbewijs (of bereid dit te halen).

De werf beschouw je als je tweede thuis. Je wordt blij als de gebouwen, de buitenruimte en de directe omgeving er netjes bijliggen. Dankzij jou zijn er voldoende voorraden en is het materieel keurig op orde. Je bent bereid om als het nodig is buiten kantoortijden klaar te staan.

Geïnteresseerd?

Heb je belangstelling, dan kun je tot 31 januari 2018 per mail solliciteren naar sollicitatie@zwartewaterland.nl, onder vermelding van vacaturenummer 18.04. Mocht je meer informatie wensen over de inhoud van de functie, dan kun je contact opnemen met Karst Beens (T 14038).

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500