Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Programma Rock Evening is rond

Geplaatst op: 26 januari 2018

Op zaterdag 10 maart vindt de 11 editie van de Rock evening plaats.  Ver voordat je je tentje gaat opzetten op een festival komend voorjaar en zomer kun je in de Overtoom alvast in de stemming komen.  Het geluid en licht zijn inmiddels geregeld. De bands die komen bereiden zich voor op een daverend avondje rocken Het jaarlijkse muziekfestijn in de Overtoom heeft voor de 11editie LoudFire naar Genemuiden/ Zwartewaterland gehaald.

LoudFire is een Belgisch/Nederlandse  band de gespecialiseerd is in de classic rock uit de jaren 80 en 90 . Na het “geweld” en het succesvolle optreden van Koyle vorig jaar, op de jublleumeditie,keren we terug naar de de roots van de classic rock met LoudFire.  Helemaal onbekend zijn de leden van LoudFire niet in Genemuiden. Zanger Stan Verbraak was in de eerste jaren de frontman van The Nightmare.  Bij de eerste edities van de Rock Evening speelde hij met deze band in de Overtoom. Dio, Deep Purple en Whitesnake komen zeker langs.

Het voorprogramma is inmiddels ook rond. Dit wordt verzorgd door 12×12. Geen onbekenden in de regio. Jerry Hoekman, Henri Bredewold en Jan  Willem Bennink waren gestopt, maar het bloed kruipt waar het niet kan gaan.  Incidenteel wil men nog wel eens een “gig” doen.   Goed nieuws dus voor de fans uit de regio en een mooi gelegenheid om de heren nog een keer te voluit te zien gaan. Zij maken dus ook onderdeel uit van deze 11e editie, en ze hebben er zin in. Wordt misschien op voorhand  al een “legendarische” avond.  De aanvang van de Rock Evening is 21.00. Reserveren kan via de site van de Rock Evening.  Informatie kan men ook vinden op www.rockevening.nl of op de site van de Overtoom.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500