Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
15 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Locatie Vogellust nu duidelijk herkenbaar

Geplaatst op: 27 januari 2018

Al langer bestond de wens om de gebruikte locatie van Vogellust herkenbaar te maken. In overleg met de mensen van Prestige werd daarop een bord ontworpen  waarin het Logo en de naam van de vereniging op duurzaam materiaal worden getoond. Afgelopen zaterdag tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst  onthulde het oudste lid Jannes van der Linde de onthulling van het naambord door met ferme hand het doek  te verwijderen.

Het gebouw heeft intern de laatste jaren een behoorlijke facelift ondergaan met de inrichting van een royale opslagplaats van haar materiaal  en een vergaderruimte, waarin door Marinus Burgmeijer een fraaie wandschildering is aangebracht met aanzicht op Genemuiden en  hoe kan het ook anders,
waarop een gevarieerd aantal soorten vogels zijn waar te nemen.
Vogellust is erg content met deze locatie, die nu dus herkenbaar in beeld is. Hebt u belangstelling voor het houden of kweken van vogels? Neem dan contact op met Vogellust of wordt lid.  “Wij beschikken over een ruim assortiment , vogelbladen en overige lectuur en geven graag advies over praktische zaken zoals  huisvesting, voeding en het kweken van vogels”, aldus de vereniging.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500