Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Weinig inbraken in Genemuiden

Geplaatst op: 30 januari 2018

Zwartewaterland is één van de gemeenten in Nederland met de minste woninginbraken. Dat valt te lezen in een overzicht op Beslist.nl. Met 0,6 inbraken per 1000 inwoners deelt Zwartewaterland de vierde plek met Texel en Urk als gemeente waar het minst is ingebroken in 2017.

Hasselt ligt sowieso in een goed gebied wat betreft woninginbraken. Overijssel is na Zeeland de beste provincie om te wonen als het gaat om inbraken en inbraakpogingen. Van de grotere Nederlandse steden scoort Zwolle het best: 1,9 inbraken tegenover ‘lijstaanvoerder’ Amsterdam met 5,0 inbraken per 1000 inwoners.

De vergelijkingssite laat ook nog zien met cijfers dat de meeste inbrekers een huis binnenkomen via de achterkant van het huis.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Weinig inbraken in Genemuiden

  1. Cor schreef:

    Hasselt moet Zwartewaterland zijn

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500