Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Werkzaamheden Koppel vrijdag verder

Geplaatst op: 31 januari 2018

De werkzaamheden aan de nieuwe brug op de Koppel willen maar niet vlotten. Het werk ligt momenteel stil. Dat is te wijten aan de nutsbedrijven, Essent, Vitens en telecomproviders, volgens Wim van Lente van de bewonerscommissie.

“Ze kunnen daar zeker niet plannen”, bromt hij. De elektra-, water- en gasleidingen moeten worden omgelegd, maar daarvoor waren geen monteurs beschikbaar. De planning is nu dat dat vrijdag gebeurt. Ook als het stortregent. “Elektra met veel water is niet veilig, maar we gaan het vrijdag wel proberen om te leggen.”

Eerder werden de werkzaamheden al met twee weken uitgesteld. Ook daarvoor was de reden dat de nutsbedrijven niet beschikbaar waren.

Gepubliceerd door Enrico Kolk

2 thoughts on “Werkzaamheden Koppel vrijdag verder

  1. Harry schreef:

    Eerst was er geschreven 3 maand, toen 5 maand, als ik het zo zie…. wordt het wel meer dan 6 maand

  2. KB schreef:

    Laten de bewoners niet ongeduldig worden: 5 maanden is de planning. Dus bouwvak. Men neemt dus alle tijd. Het is opvallend, dat werkzaamheden, die een zekere fun in zich hebben altijd heel lang duren, zoals we gezien hebben op het Havenplein. Wat de werkzaamheden aan de Koppel betreft: de prettige gedachte dat daar een nostalgisch bruggetje zou komen, raakt zo wel weg. Zo hoeft het wat mij betreft niet meer.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500