Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vloerenfabriek neemt verfassortiment Hubo over

Geplaatst op: 2 februari 2018

Drukke werkzaamheden in het voormalige pand van Altena aan de Beatrixstraat. Naast Top1Toys opent De Vloerenfabriek  een nieuwe zaak. Het bedrijf van Jimmie Lubberts was daar al gevestigd, maar richt de ruimte nu echt in als winkel. Daar kunnen klanten straks ook terecht voor een uitgebreid verfassortiment. De Vloerenfabriek neemt de service en de producten over van HUBO van Dijk die onlangs de deuren sloot.

Als Laminaathandel Genemuiden is het bedrijf al 2,5 jaar actief. Vanwege de toenemende handel is nu gekozen om de zaken groter aan te pakken. Naast laminaat en PVC verkoopt De Vloerenfabriek ook verf en raamdecoratie. Ook de verfmengmachine van Hubo van Dijk is overgenomen.

Tijdens de huidige verbouwing zijn klanten overigens ook al welkom. Dat kan op dinsdag en woensdag tussen 13.00 en 17.30 uur, op donderdag en vrijdag tussen 09.00 en 17.30 uur (tussen 12 en 1 pauze) en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500