Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Kunststoter’ bij telefoonboekbiljarten

Geplaatst op: 6 februari 2018

In De Rank staat a.s. zaterdag het wereldkampioenschap telefoonboekbiljarten op het programma. Precies 96 deelnemers gaan eerlijk verdeeld over 6 poules de strijd aan om de prestigieuze titel. Na 2 voorrondes zal om ca. 16.30 uur de grote finale gaan plaatsvinden.

Voor de grote beslissingen gaan vallen is er rond 16.00 uur een demonstratie van kunststoter Jop de Jong. Deze 21-jarige inwoner van Bathmen behoort tot de landelijke top van het z.g. “biljart artistique”. Op miraculeuze wijze slaagt hij erin om de meest fraaie caramboles te maken. Zijn demonstratie belooft een aantrekkelijk intermezzo te worden voor het grote gevecht om de wereldtitel gaat plaatsvinden.

Verwacht wordt dat de prijsuitreiking – die verricht gaat worden door burgemeester Eddy Bilder – rond 18.00 uur gaat plaatsvinden. Aanvang van het toernooi is 14.00 uur. Publiek is van harte welkom. De toegang is gratis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500