Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Brons voor Nina Naberman

Geplaatst op: 8 februari 2018

Afgelopen zaterdag 3 februari werden de plaatsingswedstrijden 5e divisie gehouden te Nieuwleusen. In de ochtendwedstrijd was het eerst de beurt aan jeugd 1 turnster Nina Naberman. Als eerste toestel liet zij twee prachtige sprongen zien die werden beloond door een gemiddelde score van 12,350. Bij het volgende toestel liet zij een foutloze brugoefening zien waarmee zij de score 11,900 behaalde. Gevolg door een nette balk oefening met de score 11,850 en als klap op de vuurpijl een prachtige vloeroefening waar zij 14,400 voor scoorde. Met deze mooie scores mocht Nina Naberman het bronzen podium betreden en door naar de finale op 7 april te Lonneker!

In de middagwedstrijd was het de beurt aan Marlot Doornwaard. Zij deed mee in de categorie junior supplement F. Als eerste onderdeel liet zij ondanks een blaar op haar hand een mooie brugoefening zien, gevolgd door de balk waar zij helaas 1 keer vanaf viel. Daarna liet Marlot een prachtige vloeroefening zien welke zijzelf gemaakt heeft. Als laatst was het onderdeel sprong aan de beurt, voor Marlot een spannend onderdeel, maar ook de sprong heeft zij keurig uitgevoerd. Marlot eindigde als 14e met een puntentotaal van 37,800. Helaas was dit niet voldoende om je rechtstreeks te plaatsen voor de finale. Op 17 maart heeft Marlot nog een kans in de play off welke om zich vervolgens alsnog te plaatsen voor de finale.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500