Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tweede Kamerlid in gesprek met jongeren

Geplaatst op: 8 februari 2018

Komende zaterdag komt ChristenUnie Tweede Kamerlid Stieneke van der Graaf naar Zwartsluis. De geboren Sluziger zal, samen met de leden van de ChristenUnie Zwartewaterland, in gesprek gaan met jongeren, jongerenwerkers en vertegenwoordigers van diverse kerkenraden uit Hasselt, Genemuiden en Zwartsluis. Het bekende gezegde ‘de jeugd heeft de toekomst’ geldt zeker voor Zwartewaterland en dat zal in ieder geval ter sprake komen. Daarnaast zal onder andere worden nagedacht over een verbetering van de samenwerking tussen politiek en inwoners bereikt kan worden.

“De ChristenUnie in Zwartewaterland vindt het van groot belang dat iedereen gelijke kansen krijgt om zich te ontwikkelen. In het kader van ‘Goed voor elkaar’ wil de partij zich inzetten voor alle leeftijdsgroepen in de samenleving. De jeugd is daarbij natuurlijk een belangrijke schakel. In een tijd van individualisering is het belangrijk om elkaar te blijven ontmoeten en versterken. De ChristenUnie komt daarom aanstaande zaterdag graag in contact met jongeren en jongerenwerkers om te kijken wat er speelt”, laat de partij weten.

Geïnteresseerden voor de Meet & Greet met Stieneke van der Graaf en de raadsleden van de ChristenUnie Zwartewaterland zijn welkom vanaf 15.30 uur in de Sluuspoort.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500