Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Avond over ‘verlies’ in De Meente

Geplaatst op: 9 februari 2018

Op donderdag 22 februari is er in zorgcentrum De Meente in Genemuiden een avond met als thema ‘Verlies… en verder?’. Spreekster is mevr. Mirjam Booij – Hendriks van Praktijk VeerKracht uit Nieuwleusen.  

“Op een informele en interactieve manier staan we samen met nabestaanden en geïnteresseerden stil rondom rouw en verlies. Hoe ga je verder als je een dierbare hebt verloren? Het zal een avond worden van ontmoeting, herkenning en bemoediging”, leggen Helmich van Dijk, Nienke Apperlo-IJtsma en Herbien Marijs-van der Vegte van Uitvaartverzorging Van Dijk uit.

Vanaf 19.00 uur is er inloop met koffie/thee. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De toegang is vrij.

Adres: Dorus Rijkersstraat 2 te Genemuiden.

 

Voor meer informatie: www.uitvaartvandijk.nl en www.praktijkveerkracht.info

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500