Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

SGP-jongeren houden verkiezingsavond met Slingerland

Geplaatst op: 10 februari 2018

Na enkele jaren van inactiviteit hoopt SGP-jongeren Zwartewaterland op Zaterdag 17 februari hun eerste activiteit te organiseren. Dit zal een avond zijn in het teken van de komende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. Te gast is SGP-lijstrekker Maarten Slingerland. Hij zal met jongeren in gesprek gaan over de belangrijkste thema’s uit het verkiezingsprogramma van de SGP Zwartewaterland. Er is deze avond alle ruimte om vragen te stellen, discussie en gezelligheid onder genot  van een hapje en drankje. Dit alles vind plaats in ’t Olde Staduus te Genemuiden.

De SGP-jongeren heeft met deze avond als doel om jongeren enthousiast te maken voor gemeentelijke politiek. De avonden zijn niet alleen bedoeld voor leden van de SGP-jongeren of de SGP-achterban, maar iedere jongere is van harte uitgenodigd!

 

Wat: SGPJ-borrel

Wie: Maarten Slingerland SGP Zwartewaterland

Waar: ’t Olde Staduus

Aanvang: 20:00(inloop 19:30)

Rond 21:00 begint de borrel

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500