Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 maart 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Harms en Van Rees winnen in Steenwijkerwold

Geplaatst op: 11 februari 2018

Afgelopen weekend werd er in Steenwijkerwold een pony springconcours gehouden. Tijdens dit concours kwamen twee amazones van de Zwartewaterruiters succesvol aan start.

In de klasse B categorie D reed Annejet Harms op haar pony BBN Buddha to Buddha twee klassieke parcoursen. Tweemaal reden zij een mooie ronde wat goed was voor 76.5 stijlpunten in beide parcoursen. Hiermee behaalden zij een 1e en een 3e prijs.

In de klasse L categorie DE kwam Maud van Rees aan start met haar pony Warenzo. In het basisparcours waren zij foutloos waarna ze door mochten naar de barrage. In de barrage zetten zij een hele snelle tijd neer van slechts 35,42 seconden, wat resulteerde in een 1e plaats. Het tweede parcours liep wederom op tijd. In dit progressieve parcours hadden ze een foutloze ronde en de snelste tijd wat hen weer een 1e prijs opleverde.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500