Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

PvdA: ‘Wandelpad Varkensgat moet beter’

Geplaatst op: 14 februari 2018

De PvdA wil dat het wandelpad rond het Varkensgat wordt opgeknapt. Dat meldt de partij op de eigen website. De PvdA trekt de conclusie na een bezoek aan ergotherapeute Elise Ruiter van De Meente, die aandacht vroeg voor de slechte gesteldheid van een deel van het pad. Zij wijst erop dat een flink stuk asfalt wisselt in breedte en volzit met scheuren en kuilen die gevaarlijk zijn voor mensen die niet goed ter been zijn.

Volgens de PvdA zijn veel meer straten en stoepen in Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis in slechte staat voor deze inwoners. Ook trekt de partij aan de bel over de vele fietsen op de stoep bij de Meente en d’ Overtoom. Die worden daar vooral neergezet door scholieren. De PvdA heeft de Meente geadviseerd om contact op te nemen met de gemeente, zodat de opsporingsambtenaren actie kunnen ondernemen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “PvdA: ‘Wandelpad Varkensgat moet beter’

  1. Harrie Rietman schreef:

    Franc, wees zo goed ons hele artikel te lezen.Is te vinden op zwartewaterland.pvda.nl Genemuiden Actueel heeft daar een eigen versie van gepubliceerd.Dat is prima, maar voor de volledigheid… We waren, samen met Klaas van Olst van de Christen Unie, op verzoek vande Meente, bij hen op bezoek. En daar hebben we een verslag van gedaan. Mag toch?

  2. Franc schreef:

    Tjonge tjonge tjonge…het wandelpad moet beter. Serieus PvdA? Vier jaar lang hoor je ze nergens over en vlak voor de verkiezingen kopiëren ze een boodschap van een ander. Waar hebben jullie de afgelopen vier jaar gezeten?

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500