Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Evert van Dijk-plein bij Keet de Kolk

Geplaatst op: 15 februari 2018

Ex-toezichthouder Evert van Dijk is afgelopen zaterdag uitgezwaaid in Keet de Kolk. Evert heeft zich een aantal jaren enorm ingezet voor de jongerenvereniging en kreeg daarom ook een gepast afscheid met een receptie en een buffet.

“Iedereen die vanuit de Keet ‘Eef’ een warm hart toe draagt was uitgenodigd en met een mooie opkomst hebben we er ook een gezellige tijd van gemaakt. Vooral voor de positie waarin Evert heeft gestaan tijdens een financieel en politiek moeilijke tijd en de werkzaamheden die hij destijds met de bestuursleden op zich heeft genomen verdient hij enorm veel waardering. Aangezien Evert een grondlegger is van het terras achter de keet heet dit terras vanaf heden het Evert van Dijk Plein”, aldus het bestuur van de Keet.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500