Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

In actie bij Muiderheim

Geplaatst op: 19 februari 2018

Op D.V. vrijdag 9 en zaterdag 10 maart wordt er door Adullam een tweedaagse ‘DOEN voor Adullam’ actie georganiseerd! Alle locaties van Adullam doen hier aan mee en zo ook Muiderheim. Graag nodigt de organisatie vrienden, kennissen, belangstellenden en vrijwilligers uit om hier aan mee te doen!

“Op vrijdag 9 maart zullen we ons vooral bezig houden met schoonmaak- en (verf)klussen (sauzen van de wanden). Op zaterdag 10 maart bouwen we de hal van dagbesteding om tot een restaurant waar onze bewoners een diner kunnen nuttigen, en u als vrijwilliger zich dienstbaar kunt maken als ober en/of kok. Hiervoor zijn echter maar een beperkt aantal personen voor nodig, dus meld u snel aan! Ook op zaterdag zullen er verschillende andere klussen zijn.”

 

Meldt u vóór 6 maart aan voor deze dag door te mailen naar: jsiebert@adullamzorg.nl

De tijden zijn als volgt:

Vrijdag: inloop om 9:00 uur. Om 9:30 uur hopen we te starten en we eindigen om 16:30 uur.

Zaterdag: beginnen we om 10:00 en we eindigen om 14:30 uur.

 

Tussen de middag wordt er gezorgd voor uw lunch. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Muiderheim,

via 088 238 55 55.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500