Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Living Water brengt het lijdensverhaal

Geplaatst op: 21 februari 2018

Living Water brengt 23 of 24 maart het lijdensverhaal. Een verhaal uit het verleden met grote gevolgen, voor toen en nu.

“Er waren altijd veel mensen om Jezus heen, ook die laatste dagen van zijn leven. Zij zullen ieder op hun eigen manier naar het lijden van Jezus gekeken hebben. Living Water brengt het lijdensverhaal door de ogen van één van heen. Maar wie. We kunnen alvast een tipje van de sluier oplichten. Jezus heeft een groot wonder voor hem verricht waardoor hij de wereld heel anders is gaan zien. Nieuwsgierig geworden? Binnenkort volgt meer informatie”, aldus het koor.

De toegang is gratis maar vanwege de beperkte zitplaatsen in de kerk is reserveren noodzakelijk. Dit kan door een mail te sturen naar: reserveren@livingwater.nl. Geeft daarbij aan hoeveel plaatsen u wilt reserveren voor welke avond.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500