Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
17 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eendracht: blijf van het ijs

Geplaatst op: 22 februari 2018

Als de weersvoorspellingen uitkomen dan verwacht het bestuur en baancommissarissen van Volksijsbaan “De Eendracht” volgende week de ijsbaan een aantal dagen open te hebben. “Dit zou heel mooi zijn, temeer daar het in de voorjaarsvakantie valt en zo oud en jong kunnen genieten van de schaats/ijspret. Mits…er natuurlijk niet, zoals afgelopen vorstperioden steeds het geval was, dat er door de jeugd allerlei rommel op de ijsvloer wordt gegooid. Rommel zoals, takken, grond, stenen en noem maar op”, luidt echter de oproep.

“Hierbij een dringende oproep aan de jeugd van Genemuiden om de ijsbaan met rust te laten en niet op het ijs te komen voordat de ijsbaan vrij gegeven wordt door het bestuur van de Volksijsbaan “De Eendracht”. Ouders zou u uw kinderen hierop dringend willen wijzen. Wij als bestuur en baancommissarissen van de Volksijsbaan “De Eendracht” testen iedere dag de ijsvloer en kijken of de ijsvloer dik genoeg is, “hulp” van de jeugd van Genemuiden hebben wij hierbij niet nodig.”

“Wij als bestuur en baancommissarissen van Volksijsbaan “De Eendracht” zullen alles in het werk stellen om de ijsbaan zo snel mogelijk open te laten gaan, daarbij kunnen wij niet het vandalisme van de jeugd gebruiken. Wij hopen op uw / jullie medewerking en hopen dat volgende week weer uitgebreid geschaatst kan worden. IJspret voor ons als bestuur en baancommissarissen, maar bovenal ijspret voor alle inwoners van Genemuiden.”

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500