Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Passie & Paasconcert Hervormd Mannenkoor

Geplaatst op: 22 februari 2018

Hervormd Mannenkoor IJsselmuiden / Grafhorst bestaat vijftig jaar. Als dank hiervoor geeft het koor op zaterdag 31 maart een gratis Passie & paas concert in de Bovenkerk te Kampen

Medewerking wordt verleend door Harrie Hamer – orgel,  Evelyn Heuvelman – hobo,  Hugo van de Meyden – vleugel, en Gerda ten Berge – lector. De algehele leiding is in handen van Freddy Veldkamp. De kerk is open om 19.00 uur, aanvang van concert 19.30 uur.

Om teleurstelling te voorkomen: reserveer een gratis entreebewijs via penningmeester.mannenkoor@ outlook.com. In verband met Sail Kampen is parkeren verplicht op de aangegeven parkeer plaatsen. Een pendelbus brengt de bezoekers naar de binnenstad van Kampen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500