Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dorcas zoekt meer vrijwilligers

Geplaatst op: 24 februari 2018

Wegens toenemende drukte is de Dorcas winkel met spoed op zoek naar nieuwe vrijwilligers. “Op diverse dagdelen van dinsdag tm zaterdag kunnen wij vrijwilligers gebruiken voor het sorteren en prijzen van binnengekomen goederen en kleding. Het bemannen van de boekenhoek en winkelvloer en het draaien van kassadienst”, aldus de organisatie.

Alle opbrengsten uit de winkel komen ten goede aan de allerarmsten. Meld je aan via bestuurdorcaswinkelgenemuiden@ gmail.com of vul een inschrijfformulier in , verkrijgbaar in de winkel aan de Schering. Voor meer info over  Dorcas Hulp kijk op www.dorcas.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500