Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wethouder Knol aan de slag in ’t Olde Staduus

Geplaatst op: 26 februari 2018

NL Doet komt er weer aan en dat betekent ook weer tijd voor de grote schoonmaak in ’t Olde Staduus. Niet alleen de schoonmaak vraagt om actie, ook schilderen, timmeren, onderhoud en bloemen planten staan onder andere op het programma. “Iedereen zijn we nodig”, zegt Klasien Hoekman. Vrijdag 9 maart staat de jaarlijkse dag gepland. Wethouder Knol heeft zich in ieder geval al aangemeld voor het project.

Er wordt gezorgd voor een natje en een droogje, een lunch en afsluitend iets lekkers. “Het wordt weer een gezellige dag, er is altijd een goede sfeer.” Om 8:30 begint het klussen en dat is zo rond 16:00 uur klaar. Opgeven kan via toldestaduus@philadelphia.nl of hoekman-fuite@planet.nl, 06-22037035. Dat kan voor een hele dag, maar wie daar de tijd niet voor heeft, kan ook een of meerdere uren meehelpen.

’t Olde Staduus doet jaarlijks mee aan NL Doet, een landelijke vrijwilligersdag waarop ook leden van de koninklijke familie aan de slag gaan. Het Oranjefonds is initiafnemer van de actiedag, waaraan in het hele land wordt meegedaan.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500