Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 oktober 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rock Evening ‘rockt’ voor goede doel

Geplaatst op: 1 maart 2018

Op 10 maart vindt de 11e editie van de Rock Evening plaats in de Overtoom. Het belooft op voorhand al een spectaculaire avond te worden.  De bands die geprogrammeerd staan zijn eigenlijk al een garantie voor succes. Het voorprogramma wordt verzorgd door 12×12. Na een aantal zeer succesvolle jaren in het “circuit” besloot men begin 2016 te stoppen.  Soms kriebelt het muzikale hart van Henry, Jerry en Jan Willem echter en wil men nog wel eens voor een “gig” het podium opgaan. De opwarming voor de hoofdact past wat dat betreft perfect in hun straatje. Voor de liefhebbers uit de regio een perfecte kans om de mannen nog een keer te zien optreden.

De hoofdact is de Belgische band Loudfire, met de Nederlandse frontman Stan Verbraak.  Gelouterde muzikanten die de liefde voor de classic-rock delen. Stan Verbraak is geen onbekende voor de bezoekers van de Rock Evening. Hij was eerder frontman van The Nightmare en speelde al 2x eerder op de Rock Evening. Legendarische avonden. In het prille begin van zijn carrière was hij frontman van de populaire rockband Helloise. Alle grote classic-rock hits uit de jaren 80 en 90 komen langs. Denk oa aan Whitsnake, Deep Purple en Dio.

Naast het programmeren en organiseren van de Rock Evening zet de organisatie zich ook in voor een goed doel. Vorig jaar was dit de aangepaste bus voor de bewoners van het Blokhuis. Dit jaar wordt er “gerockt” voor Forza 4 Sam.  Een aantal Genemuidenaren vertrekt in juni naar Italie om daar deel te nemen aan een sponsortocht om geld bijeen te brengen voor onderzoek naar energiestofwisselings ziekten. Van uit Genemuiden doet het team Forza4Sam mee. Drijvende krachten hierachter zijn Harmen en Ilona Brouwer. Zij verloren 2 kinderen aan deze ziekte en zetten zich nu in met vrienden om geld bijeen te krijgen om onderzoek  te financieren dat de organisatie Forza4energy4all verricht en coördineert.  Een gedeelte van de opbrengst van de 11e Rock Evening is bestemt voor dit doel.

Genoeg redenen om te komen. 2 prima bands en een  goed doel dat de bezoekers deze avond dus kunnen ondersteunen.

Het voorprogramma begint om 21.00 in de Overtoom. Entree bedraagt 10,00. Kaarten reserveren kan via info@rockevening.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500