Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
31 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voedselbank zoekt vrijwilligers

Geplaatst op: 1 maart 2018

De Voedselbanken in Noord Oost Nederland krijgen, naast de goederen die ze zelf verwerven door contacten met supermarkten, winkelacties, giften en acties op scholen e.d., ook goederen die landelijk worden verworven. Deze goederen worden via het landelijke distributie netwerk verstuurd naar de diverse distributiecentra in het land.

Voedselbank Zwartewaterland haalt hun deel uit Meppel en kan samen met de zelf verworven artikelen elke keer weer een mooi pakket samenstellen. Door een gebrek aan vrijwilligers dreigen de leveringen vanuit Meppel te stagneren en is een dringende uitbreiding van het personeelsbestand noodzakelijk. De werktijden zijn flexibel in te delen en worden in onderling overleg bepaald. Vooral chauffeurs, bijrijders, heftruck/reachtruck chauffeurs en orderverzamelaars zijn dringend nodig om de processen ook in de nabije toekomst te borgen, terwijl ook aan administratieve en leidinggevende personen een dringende  behoefte is. Voor alle functies geldt dat zowel mannen als vrouwen kunnen reageren. De uitgebreide functieomschrijving is op te vragen via pz@vbnregiono.nl,
Voor nadere informatie en vragen kunt u contact opnemen met Wout van Hasselt, tel. 038-4771207

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500