Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

ChristenUnie fietst een rondje Zwartewaterland

Geplaatst op: 2 maart 2018

De fractie van de ChristenUnie Zwartewaterland fietst zaterdag door de drie kernen om in contact te komen met de inwoners van de diverse plaatsen. “Zowel tijdens als buiten de campagnetijd komen we graag in contact met mensen die mee willen denken over hoe het eraan toe gaat in Zwartewaterland. Dit is hét moment om de koers te bepalen voor de coalitie die na 21 maart aan het werk moet gaan.” Aldus fractievoorzitter Tamme Spoelstra.

Tussen 11.00 – 16.00 uur zullen de fractieleden en kandidaten neerstrijken op diverse plaatsen om in gesprek te gaan. De fractieleden en kandidaten zullen de verschillende punten per fiets bereiken. Spoelstra: “Zwartewaterland kent een schitterende natuurlijke omgeving, het is een genot om daar doorheen te fietsen. Daarnaast is het natuurlijk ook enorm gezond om voldoende te bewegen, het is niet voor niets dat een van de speerpunten van de ChristenUnie is gericht op een gezonde levensstijl en voldoende bewegen.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500