Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub ziet concurrentie naderen

Geplaatst op: 3 maart 2018

Sportclub Genemuiden zag zaterdagmiddag de concurrentie naderen. Berkum (0-1 bij Zuidvogels) en Eemdijk wonnen hun inhaalduels, waardoor de spanning in de Hoofdklasse B verder toeneemt. Eemdijk staat nu gelijk met koploper Sportclub, Berkum volgt op twee punten, maar heeft een wedstrijd minder gespeeld. Ook Staphorst (zes punten minder, maar wedstrijd minder gespeeld) doet nog volop mee.

Genemuiden speelde zelf op eigen veld een oefenduel tegen derdedivisionist ACV. Dat ging met 4-5 verloren, nadat Kavak en Van der Kolk Genemuiden eerst nog op 2-0 zetten. Bij rust was het echter 2-2. Via Dirk Muis werd het weer 3-2, waarna de ploeg uit Assen de boel omdraaide en op 3-5 kwam. Job van Dalfsen zorgde in de slotfase nog voor de 4-5.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500