Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Buffelen tijdens NL Doet

Geplaatst op: 4 maart 2018

De periode van t schoonmaken komt er weer aan, zo ook voor t Olde Staduus. Met name buiten zijn er klussen blijven liggen en die vragen extra aandacht en tijd. NL Doet is uitgegroeid tot een leuke gezellige traditie. Jaarlijks helpt een grote groep vrijwilligers mee om in en buiten het pand weer alles netjes te krijgen. “We hebben nogal last gehad van de griep en daarom kunnen we met name deze keer extra mensen heel goed gebruiken”, laat Klasien Hoekman weten.

Tijd: is vrijdag 9 maart 2018 vanaf half negen verzamelen in de hal boven. Tussen de middag verzorgt Philadelphia een heerlijke lunch. Opgeven via hoekman-fuite@planet.nl; 0622037037.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500