Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Flier ondanks dure fout vierde

Geplaatst op: 4 maart 2018

Afgelopen week deed amazone Janine Flier succesvol mee aan het dressuurevent Indoor Dronten. De hele week werden van alle rubrieken selecties verreden voor de finale van zaterdag 3 maart. Op maandag 26 februari deed Janine mee met haar beide paarden in de gecombineerde rubriek M1/M2. Met haar paard Harley won ze ruimschoots beide proeven in deze rubriek met 206,5 en 206 punt. Met Hercules werd ze 2e met 190 punt en 3e 189,5 punt. Beide paarden waren hiermee geplaatst voor de finale.
Tijdens de finale beet Harley het spits af en reed naar een mooie score van 201,5 punt wat hen een 2e plaats opleverde. Hercules was als laatste aan de beurt. Ook met dit paard reed Janine Flier een fijne proef en met hem werd ze, ondanks een dure fout, alsnog 4e met 196,5 punt.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500