Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Lijsttrekkers aan de schoonmaak

Geplaatst op: 5 maart 2018

Een oproep van Johan Snel op Facebook leidt tot een NL-Doet actie door de lijsttrekkers. Snel riep hen op om komende zaterdagmorgen mee te lopen naar de Ringweg en daar afval te prikken. De lijsttrekkers van CDA, PvdA en VVD hebben al toegezegd te komen.

De oproep kwam tot stand tijdens een wandeling van Snel. Hij merkte hoeveel rommel er langs de kant van de weg lag. Langs de Randweg, de Ringweg en bij de tweede kolk waren volgens de caféhouder ‘lege blikken, lege flessen en, een zooi andere troep, zelfs een leeg bierkrat’ te vinden.

De oproep geldt niet alleen voor lijsttrekkers, iedereen die wil mag mee. De start is om 7:00 met koffie in DOS. Daarna begint het schoonmaken van de ringweg.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500