Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature bij V-Kam Education

Geplaatst op: 5 maart 2018

Wil jij meewerken aan onze missie om medewerkers merkbaar efficiënter, veiliger en duurzamer te laten werken? Ben jij gericht op het behalen van resultaten? Ben jij iemand die volledig gaat voor enthousiaste klanten?  Ben jij degene die continue meedenkt om onze dienstverlening nóg beter te maken? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Wie zijn wij?
V-Kam Education® is al sinds 2001 actief als opleider in kwaliteitsmanagement, arbo & veiligheid, mvo & milieu en voedselveiligheid. Het doel van het volgen van een cursus en opleiding is niet een papier aan de muur. V-Kam Education® wil resultaat realiseren voor personen en organisaties.
Onze missie is om medewerkers merkbaar, efficiënter, veiliger en duurzamer te laten werken.
Klanttevredenheid staat bij ons heel hoog in het vaandel. Onze klanten en cursisten beoordelen ons gemiddeld met een mooie score van 8.7!

Waar zijn we naar op zoek?
Om onze klanten dagelijks optimaal te kunnen helpen in hun aankoopreis en om onze groei ambities te kunnen realiseren, zijn wij op zoek naar een

Ervaren commercieel medewerker/accountmanager

Vanaf ons kantoor in Genemuiden houd jij je bezig met de volgende uitdagingen:

 • Het verder professionaliseren en uitvoering geven aan onze buitengewoon klantgerichte strategie
 • Het goed luisteren naar de klantbehoeften en daarbij een passend advies geven en hen zo helpen bij het aankopen van cursussen en trainingen.
 • Het inventariseren en uitbrengen van offertes en het opvolgen hiervan
 • Het beheren en verder uitbouwen van relaties door (telefonisch) relatiemanagement
 • Het op de juiste wijze beantwoorden en afhandelen van klachten zodat dit tot een versteviging van de klantrelatie leidt

Kortom, we zijn bevlogen en willen graag persoonlijk en verrassend naar onze klanten zijn en met hen samenwerken. Jij herkent je in onze merkwaarden en vindt het leuk om dit onze klanten ook zo te laten ervaren.

Wie ben jij?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau (door middel van een diploma of door werkervaring)
 • Je kunt goed luisteren naar onze klanten om zo hun wensen en behoeften te bepalen
 • Je bent een ster in het stellen van de juiste vragen
 • Je houdt van een open communicatie en het samenwerken in een klein team
 • Je hebt aantoonbare ervaring vanuit eerdere commerciële rollen en hier ook merkbare resultaten geboekt
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en ook de Engelse taal in  woord en geschrift
 • Je denkt in mogelijkheden en gaat voor een enthousiaste klant
 • Je herkent je zelf in de woorden: commercieel vermogen, initiatief, stressbestendig, zelfstandig, creatief, luisteren, overtuigen en resultaatgericht.

Wat hebben we jou te bieden?
Bij V-Kam Education® wordt hard gewerkt, maar we hechten ook veel waarde aan een prettige werksfeer en open communicatie. Je krijgt een uitgebreid en uitdagend takenpakket. Wij werken volgens de GTD-methode en geven onze nieuwe medewerker hier ook de juiste tools voor. Deze methode helpt jou aan een goede privé/werk balans. Wij hebben een kort dagelijks overleg en kunnen hierdoor ons werk elke dag weer een beetje beter doen!

Naast een marktconform salaris (afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring) nemen wij elke dag samen de tijd voor een goede lunch. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze medewerkers fit en vitaal blijven wordt er wekelijks vers fruit bezorgd.

Geven genoemde punten een goed gevoel van herkenning? Neem dan contact met ons op!
Sollicitatieprocedure:

 • Je neemt eerst telefonisch contact op met Willem Jan Beens (directeur)
 • Als je na dit gesprek denkt, yes dit is het, dan ontvangen we graag je motivatie en CV per e-mail t.a.v. Annelies van der Linde-van Zuthem (officemanager): avanderlinde [at] v-kam.nl.
 • Afhankelijk van jouw geschiktheid voor de functie nodigen we jou uit voor een kennismakingsgesprek. Een Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) maakt deel uit van de selectieprocedure.

De termijn sluit op: 23 maart 2018

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500