Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Genemuider’ Gestalkt donderdag op SBS6

Geplaatst op: 6 maart 2018

Een Genemuider stalkingzaak wordt komende donderdag behandeld op SBS6. Dat meldt een medewerkster van het programma van presentator Thijs Zeeman. Volgens haar is er dinsdag ook een arrestatie verricht in deze zaak. De uitzending stond al eerder gepland, maar werd toen verplaatst. Het programma begint om 20.30 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “‘Genemuider’ Gestalkt donderdag op SBS6

  1. wieke borkent schreef:

    Margreet en Theo heel veel sterkte gewenst. Ik vond dat jullie heel sterk zijn en waren. Ik wil jullie daarom een opsteker geven. Ik hoop voor jullie dat deze buurman heel zwaar gestraft gaat worden. Het ergste vond ik dat de politie er zo weinig aan heeft gedaan en dat dit programma de oplossing moest bieden. Politie moet in belang van een burger handelen en niet van deze criminele buurman.

  2. Jenny schreef:

    Het is iemand met een kerkelijke achtergrond. Wordt het niet eens tijd dat hij de Bijbel goed leest?

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500