Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Opnieuw gaslek in de Vogelbuurt: Dit keer de Fazant

Geplaatst op: 6 maart 2018

Tekst en foto's: Erik Eenkhoorn

Dinsdagavond werd de brandweer voor de tweede keer in twee dagen opgeroepen voor een gaslek in de Vogelbuurt. Na een melding van twee buurtbewoners constateerde de brandweer al snel dat er inderdaad een gaslek bleek te zijn.

“Dit gaslek staat niet in verband met het gaslek in de Kieviet”, aldus de brandweer. “Dat heeft Enexis vastgesteld. “Het lek komt door de afgelopen vorstperiode, de boel komt weer los en dan is het vatbaarder.” Enexis vult aan: “Bovendien zit er een kleine verzakking van twee stoeptegels en precies op die plek zit het lek. We gaan overleggen wat we gaan doen omdat er morgen in de Kieviet ook aan het lek gewerkt wordt”.

Bij het wegrijden van de brandweer grinnikt de nog metende man naar de brandweer: “Ik zie jullie morgen weer?!”

Gepubliceerd door Erik Eenkhoorn
Van Dijk Containers 500