Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tweede vestiging voor Keukencentrum de Vries

Geplaatst op: 7 maart 2018

Na een succesvolle start aan de Kamperzeedijk in Genemuiden is Keukencentrum de Vries toe aan een nieuwe stap: binnenkort opent Albert van Asselt een filiaal in Dronten. Deze vestiging aan De Dommel 16 komt direct naast de winkel van Sani4all. “Ik heb altijd de ambitie gehad om een eigen keukenzaak te starten en die droom gaat nu in vervulling”, zegt Van Asselt.

Hij is sinds de opening in 2016 al bedrijfsleider van het Keukencentrum in Genemuiden. Al snel bleek de formule daar aan te slaan. Klanten uit een brede regio komen voor het uitgebreide assortiment naar de Kamperzeedijk. Keukencentrum de Vries kan het hele traject van ontwerp tot oplevering inclusief de volledige keukenmontage verzorgen. Ook de voorbereidende werkzaamheden als het slopen, het verleggen van de leidingen, stukadoren en overige werkzaamheden, kunnen door Keukencentrum de Vries uit handen worden genomen.

Klanten profiteren straks in Dronten van hetzelfde concept. Dankzij een doorbraak ontstaat daar een grote showroom van ruim duizend vierkante meter met degelijke keukens van Duitse merken, badkamers en woonvloeren van tegels en pvc. “Net als in Genemuiden leveren wij prachtige keukens voor een eerlijke prijs en werken wij de keukens op hoog niveau af. Daarnaast zorgen wij ervoor dat eventuele service binnen een redelijke termijn naar tevredenheid afgewerkt wordt.”, vertelt Van Asselt. Keukencentrum de Vries meet alle keukens eerst in, waarna vaste onderaannemers zorgen dat ze vakkundig en gebruiksklaar worden opgeleverd.

Albert van Asselt neemt als directeur de dagelijkse verantwoordelijkheid op zich en ook stuurt hij de orderverwerking, planning en expeditie aan voor beide vestigingen. De nieuwe winkel in Dronten zal in de laatste week van april openen voor klanten.

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500