Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Comceptum opent ook escaperoom in Meppel

Geplaatst op: 8 maart 2018

Martijn Jansen en Reinier Heikoop van Comceptum openen binnenkort twee escaperooms in Meppel. Daarmee geven ze een vervolg aan hun succesvolle initiatief in Genemuiden. “Het Oude Jachthuis draait boven verwachting: we hadden gemikt op drie boekingen per week, maar sinds de opening hebben we al driehonderd groepen ontvangen”, zegt Jansen.

De reacties op de locatie in het oude pand van Altena zijn bovendien laaiend enthousiast. “Mensen komen uit het hele land, tot Bergen op Zoom aan toe. Ook mensen die hier met de boot lagen weten ons te vinden. Ook de samenwerking met d’ Olde Soldoat loopt heel goed”, vertelt Jansen.

Gezien het succes zocht het duo naar een tweede locatie, ook om het publiek vast te houden. Een groep kan immers maar één keer hetzelfde geheim ontfutselen. “In Meppel komen we op een beeldbepalende locatie in het centrum. Daar komt ontzettend veel verkeer langs. En je pakt weer publiek uit een andere regio mee.”

In het pand komen twee escaperooms. Deze zijn gevestigd aan Oosteinde 21 te Meppel.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500