Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Optreden en expositie Bert Heerink

Geplaatst op: 8 maart 2018

Bert Heerink komt opnieuw naar d’ Overtoom. Dit keer niet alleen om te praten, maar ook om zijn kunstwerken te exposeren én voor een optreden. Dat is het mooie vervolg op de aanwezigheid van de rockzanger bij het CultCafé dat d’ Overtoom vorig jaar organiseerde.

Naast Cuby and the Blizzards stond daarin de ex-zanger van Vandenberg centraal. Met die Achterhoekse band trad hij ooit al op in Genemuiden. Tijdens CultCafé vertelde hij over zijn veelzijdige loopbaan. Daaruit ontstond een mooi contact met d’ Overtoom, waardoor er nu een vervolg is.

Heerink opent op 21 april zijn expositie ‘Rock de Painting’. Naast zanger is hij namelijk ook kunstenaar. Ook de jonge kunstenaar Elliot presenteert zijn werk. ’s Avonds treedt Heerink bovendien op met zijn ‘friends’. Meer informatie daarover volgt binnenkort.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Optreden en expositie Bert Heerink

 1. Jan Blei schreef:

  Hey Eddy en Mientje,

  Dat is mooi nieuws.
  Kom zekerzz kijken en luisteren.

  Grzzz,

  Jan Blei

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500