Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 maart 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Harde werkers op ’t Olde Staduus

Geplaatst op: 9 maart 2018

Achttien vrijwilligers staken vrijdagochtend de handen uit de mouwen in ’t Olde Staduus. Het centrumgebouw van Genemuiden doet al jarenlang mee aan NLDoet, de dag waarop mensen zich vrijwillig inzetten. En dit jaar was de belangstelling daarvoor weer behoorlijk.

“Uiteraard houden we het gebouw goed schoon, maar op deze dag besteed je net wat extra aandacht aan de schoonmaak. Denk aan de muren, de vloeren, het plafond en de keuken”, legt bode Peter Leenhouts aan, die zelf tegen het einde van de ochtend bezig is met het voorbereiden van de lunch. Een aantal CDA-kandidaten heeft de tafel dan al voorzien van enkele smakelijke, groene uiteraard, appels.

Ook de buitenkant van het gebouw wordt aangepakt, vertelt Leenhouts. “We pakken vandaag bijvoorbeeld de groenaanslag rond het gebouw aan, zodat ook de buitenkant er weer mooi uitziet.”

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500