Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 oktober 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Living Water vertelt het lijdensverhaal

Geplaatst op: 9 maart 2018

Op 23 en 24 maart gaat Gospelgroep Living Water het lijdensverhaal vertellen. En wel door de ogen van iemand die door Jezus de wereld heel ander is gaan zien: Bartiméus. Een blinde man die dankzij Jezus weer kon zien. Hoe hij naar de lijdensweg van Jezus keek wordt verteld en gezongen door de gospelgroep.

Het beloven mooie avonden te worden in de Gereformeerde kerk aan de Jan van Arkelstraat. De aanvang is 20.00 uur en vanaf 19.30 uur is de kerk open. De toegang is gratis maar vanwege de beperkte zitplaatsen is reserveren noodzakelijk. Dit doet u door een mail te sturen naar: Reserveren@livingwater.nl. Geeft u daarbij aan hoeveel plaatsen u wilt reserveren en voor welke avond.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500