Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 januari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Actiedag ‘Gerben tegen lyme’ goed bezocht

Geplaatst op: 10 maart 2018

Tekst en foto's: Erik Eenkhoorn

Zaterdag was de actiedag die volledig in het teken stond van ‘Gerben tegen lyme’. In de Schakel, het gebouw tegen de Gereformeerde kerk aan, was het een drukte van belang. Niet alleen met bezoekers, maar ook met kramen.

In een speciaal ingerichte kinderhoek kon je, je nagels laten lakken, je gezicht laten schminken en je mocht een spijker zo snel mogelijk in de boomstam slaan. Het leukste was om opa of oma te laten schrikken met je geschminkte leeuwenkop.

Onder leiding van gids Gert-Jan Westhoff kon een wandeling gemaakt worden door ons historische stadje, waarvan de historie opnieuw begon in 1868. Voor de sportievelingen was er een demonstratie ‘Fit met Patrick’. In de Schakel was een professionele gezinsfotograaf aanwezig en er kon bij Willemijn een workshop bloemschikken gevolgd worden.

Ook voor een hapje en drankje is gezorgd. De broodjes hamburger deden het erg goed.

De opbrengst is nog niet bekend.

Gepubliceerd door Erik Eenkhoorn
Van Dijk Containers 500